Klondike Solitaire

Klondike Solitaire verwijst naar de plaats Klondike die tijdens de Goldrush op de kaart werd gezet. Een grootse media campagne werd opgezet om niet alleen om goudzoekers aan te trekken. Tevens was het de intentie om de omringende economie een boost te geven. De marketing van deze stad aan de Yukon is door de jaren heen zo normaal geworden dat het niet anders kan om spelthema’s te wijden aan Klondike. .

Klondike Solitaire Astuces geen onderdeel van Mochelen

In tegenstelling tot Mochelen spelen is Klondike Astuces geen kaartspel. Evenmin is Klondike Adventures een Mochelen kaartspel. Astuces is een interactieve game van Franse origine die ook gekend is als Klondike L’expédition Perdue / The Lost Expedition. Adventures kan beschouwd worden als het jongere broertje van het Astuces spel. Ofschoon de beide videogames niet van dezelfde makelij zijn. Hoewel dit soort interactieve online games dus in de verste verte niet lijken op Klondike Solitaire, zijn de thema’s van de spellen hetzelfde. Lees de uitleg hieronder.

De Klondike Goldrush van 1896 zette dit Kaartspel op de Kaart

Bij alle Klondike spellen wordt de speler meegenomen op ontdekkingsreis naar het stadje Klondike, ten tijde van de goudkoorts. Voor de videogames is het de bedoeling om punten te winnen. Dit doet ge door landbouw en veeteelt te ontwikkelen, evenals ruilhandel van goederen en voedsel. Dit in tegendeel tot Klondike Solitaire waarbij het doel van het spel anders is. Namelijk om zo snel mogelijk de kaarten af te leggen zodat er geen kaarten meer over zijn.

Klondike Goldrush

Klondike Solitaire of Patience Spelen

Mensen die het spel met de kaarten willen spelen, kunnen het best Solitaire , Patience of Mochelen intikken in de zoek van Google. Bijgevolg zal de kans heel groot dat er ook enkel en alleen kaartspellen naar boven komen uit de zoekactie. Als ge een bepaalde voorkeur hebt voor een bepaald Solitaire Klondike spel, dan is het aan te raden om ook die naam erbij in te tikken. Maar als ge geen voorkeur hebt of het niet zeker weet, dan is Solitaire Klondike alleen genoeg.

Klondike Solitaire met 3 Kaarten Draaien

Om nog sneller bij het juiste spel te geraken, is het ook aangewezen om er deel 3 of deel 1 bij in te tikken. Bij het Kaartspel Mochelen is er de keuze om met 3 kaarten of 1 kaart de talon te spelen:

  • Solitaire Klondike deel 3 of deal 3
  • Solitaire Klondike deel 1 of deal 1

Meest Populaire Solitaire en Mochelen spelletjes

Aangezien het aanbod in Mochelen spellen dat er tegenwoordig gespeeld kan worden, is het heel simpel om het meest populaire spel te benoemen. Dat is namelijk het spel dat gratis gespeeld kan worden zonder reclame en waar niet al te veel gedoe is met inloggen. De ranking voor het meest geliefde Mochelen spel zal bijgevolg altijd aangevoerd worden door het spel dat gratis is. Voor de die hard Klondike Solitaire fans volgen hier de meest gespeelde Klondike Solitaire spellen op het moment:

  • Kings Klondike Solitaire: Op den tableau moeten er 8 stapels worden geplaatst in plaats van normaal 7. De Talon of trekstapel blijft hetzelfde.
  • Pretty Girls Klondike Solitaire: Deze Klondike variant is gebaseerd op de “Pretty Girls’ serie. Speel elk level met de 10 pretty girls en kleed in verschillende outfits. Per uitgespeeld level vediend de speler een nieuwe outfit.

Solitaire Nintendo Switch ™

In 2019 is het Klondike Solitaire spel voor de Switch uitgebracht. Net zoals bij het online spelen, kan je evengoed unieke kaartensets en achtergronden in 3D modus kiezen. Omdat het op groots scherm wordt gespeeld, zijn de animaties een streling voor het oog. Voor nieuwe switch spelers zal het wel effe aanpassen zijn want er miet gespeeld worden met touchscreen, Joy-Con ™ of Nintendo Switch Pro Controller.